best replica watches

 

GRAND PRIX – STATUS EFTER BT2

HVEM ER DE NUVÆRENDE LEADERS EFTER TO RUNDER?

To runder er afholdt og GRAND PRIX Leaderboardet ændres konstant runde for runde. Det er naturligt her i starten hvor mange går fra blot at have ét tællende resultat til at få de to maksimalt tællende resultater. Den nuværende stilling i GRAND PRIX kan ses her.

Pt. fører Mia van Wagenen og Joachim Weel Rosbo i hhv. Kvindeklassen og Herreklassen.

SE GRAND PRIX STILLING

HVAD KRÆVER DET AT OVERTAGE FØRINGEN I HERREKLASSEN?

Efter der er afholdt blot to runder af årets stævneserie under Baneturneringen har vi på nuværende tidspunkt set på hvad det vil kræve at overtage føringen på GRAND PRIX Leaderboardet. Derudover kan du nedenfor se hvad det havde krævet i 2015 og 2016 for at slå vinderne af GRAND PRIX konkurrencerne de år.

At overtage pladsen fra den nuværende leader, Joachim Weel Rosbo fra Bagsværd AC, vil kræve over 1590 point, dvs. 795 og 796 point. For overskuelighedens skyld kan her ses hvad der kræves for at få 796 point.

HVAD KRÆVER DET AT OVERTAGE FØRINGEN I KVINDEKLASSEN?

At overtage pladsen fra den nuværende leader, Mia van Wagenen fra Ballerup AK, vil kræve over 1728 point, dvs. 864 og 865 point. For overskuelighedens skyld kan her ses hvad der kræves for at få 865 point.

HVAD KRÆVER DET AT OVERTAGE FØRINGEN I U20 DRENGEKLASSEN?

At overtage pladsen fra den nuværende leader, Alexander Seidler Nielsen fra Hvidovre AM, vil kræve over 1491 point, dvs. to resultater à 746 point. Se her hvad du skal løbe hurtigere end for at få 746 point. Alexander Seidler Nielsen ligger pt. også nr. 2 i Herreklassen.

HVAD KRÆVER DET AT OVERTAGE FØRINGEN I U20 PIGEKLASSEN?

At overtage pladsen fra den nuværende leader, Mia van Wagenen fra Ballerup AK, vil kræve over 1728 point, dvs. 864 og 865 point. For overskuelighedens skyld kan her ses hvad der kræves for at få 865 point. Mia van Wagenen fører pt. både Kvinde- og U20 Pigeklassen.

Forfatter - Christian Jørn

9


X

обращение к пользователям