best replica watches

 

GRAND PRIX – STATUS EFTER BT4

HVEM ER DE NUVÆRENDE LEADERS EFTER FIRE RUNDER?

Fire runder er nu afholdt og GRAND PRIX Leaderboardet ændres konstant runde for runde. Jylland har nu også fået afholdt deres første stævne med BT4, hvor AGF Atletik fik arrangeret et godt stævne den 17. juni. Tidligere afholdt Ballerup AK BT3 den 15. juni. Som følge af disse stævner har flere løbere nu fået to resultater, og derfor ser Leaderboardet noget anderledes ud. Vi nærmer os en hårdere og hårdere konkurrence. Den nuværende stilling i GRAND PRIX kan ses her.

SE GRAND PRIX STILLING

STILLINGEN HOS KVINDER

Der er blevet rokeret lidt rundt på Leaderboardet hos kvinder. Signe Flarup Øllgaard (AGF Atletik) er gået et trin op på podiet fra 2. til 1. pladsen med 1764 point. Den har hun overtaget fra Mia van Wagenen (Ballerup AK), der fortsat har 1728 point.

Vi har også fået en ny 3. plads, som er blevet besat af Emma Dyrup Kleist (Viborg AM), der samlet har 1692 point.

STILLINGEN HOS HERRER

Også på Leaderboardet hos Herrer er der sket nogle ændringer. Joachim Weel Rosbo (Bagsværd AC) har konsolideret sin 1. plads, og er med sin seneste tid på 3000m i et sololøb på 8.43.61 min. gået fra samlet at have 1590 point til 1611 point.

Alexander Seidler Nielsen (Hvidovre AM) har måtte tage et skridt ned på podiet, nemlig fra 2. til 3. pladsen, med sine 1491 point. 2. pladsen er nemlig blevet overtaget af Joachim Rønsholt (Ballerup AK), der med sin seneste 800m tid på 1.59.72 min. har en samlet pointscore på 1527 point.

Det bliver dog spændende at se de næste stævner, da mange ligger og snuser til podiet med få point mindre end Joachim Rønsholt og Alexander.

STILLINGEN HOS U20 PIGER

Hos U20 Piger ser vi et velkendt navn fra Kvinder Leaderboardet. Mia van Wagenen (Ballerup AK) står således placeret på 1. pladsen med sine samlede 1728 point. På 2. pladsen har vi Sarah Bruun Nielsen (Blovstrød Løverne), der senest fik løbet under 11 min. på 3000m, og derved samlet har en pointscore på 1449 point. 3. pladsen står Helene Holm Gottlieb (Holte Atletik) for, men Helene har kun løbet én distance.

STILLINGEN HOS U20 DRENGE

Ligesom hos U20 Piger og Kvinder, så er der nogle velkendte navne fra Herrer Leaderboardet på U20 Drenge Leaderboardet. Joachim Rønsholt (Ballerup AK) indtager med sine 1527 point 1. pladsen, efterfulgt af Alexander Seidler Nielsen (Hvidovre AM) med sine 1491 point. En klubkammerat til Alexander, nemlig Louis Cantby (Hvidovre AM) har sit navn stående på 3. pladsen med en samlet pointscore på 1221 point.

HVAD KRÆVER DET AT OVERTAGE FØRINGEN I HERREKLASSEN?

Efter der nu er afholdt fire runder af årets stævneserie under Baneturneringen har vi på nuværende tidspunkt set på, hvad det vil kræve at overtage føringen på GRAND PRIX Leaderboardet.

At overtage pladsen fra den nuværende leader, Joachim Weel Rosbo (Bagsværd AC), vil kræve over 1612 point, dvs. f.eks. to resultater à 806 point. For overskuelighedens skyld kan her ses hvad der kræves for at få 806 point.

HVAD KRÆVER DET AT OVERTAGE FØRINGEN I KVINDEKLASSEN?

At overtage pladsen fra den nuværende leader, Signe Flarup Øllgaard (AGF Atletik), vil kræve 1765 point, dvs. f.eks. 883 og 882 point. For overskuelighedens skyld, kan her ses, hvad der kræves for at få 883 point.

HVAD KRÆVER DET AT OVERTAGE FØRINGEN I U20 DRENGEKLASSEN?

At overtage pladsen fra den nuværende leader, Joachim Rønsholt (Ballerup AK), vil kræve over 1528 point, dvs. f.eks. to resultater à 764 point. Se her, hvad du skal løbe hurtigere end for at få 764 point. Joachim Rønsholt ligger også pt. nr. 2 i på Herrer Leaderboardet.

HVAD KRÆVER DET AT OVERTAGE FØRINGEN I U20 PIGEKLASSEN?

At overtage pladsen fra den nuværende leader, Mia van Wagenen (Ballerup AK), vil kræve over 1728 point, dvs. 865 og 864 point. For overskuelighedens skyld kan her ses hvad der kræves for at få 865 point. Mia van Wagenen fører pt. både Kvinde- og U20 Pigeklassen.

Forfatter - Simon Jørn Hansen

13


X

обращение к пользователям