best replica watches

 

Program for 2018 er offentliggjort

12 RUNDER AF TRACKS I 2018

Vi kan hermed glædeligt offentliggøre programmet for 2018’s TRACKS stævner.

Der er i år 12 stævner i alt. De er fordelt ud over perioden fra maj til august som sædvanligt. Det er hvert år ved planlægningen en øvelse at få stævneplanen til at gå op. Visionen med TRACKS er, at stævnerne skal passe ind i det allerede eksisterende stævneprogram for baneløb i Danmark, og at der skal være plads til alle stævner. Derfor påbegyndes planlægningen altid først omkring december/januar, da de fleste andre stævner først er fastlagt der har erfaringen vist. Derudover ses der på internationale stævner, kvalifikationsfrister o.lign. som også skal passes ind. Arrangørklubber høres om bestemte ønsker, og en række løbere kommer også med inputs.

Alt dette arbejde leder frem mod en sæson, der forhåbentlig er hensigtsmæssigt planlagt for løberne, og som vi nu har glæden af at kunne offentliggøre.

NYE ARRANGØRKLUBBER ER KOMMET TIL OG SOLIDE OG FASTE ARRANGØRKLUBBER FORTSÆTTER. SAMTIDIG GENSER VI NOGLE TIDLIGERE ARRANGØRKLUBBER I 2018.

TRACKS begynder 2018 med et par nyheder udover den allerede omtalte navneændring. Af arrangørklubber har vi en solid fast skare af arrangørklubber, der gør det rigtig godt og som skaber fundamentet for TRACKS. Det er Amager AC, Københavns IF, AGF Atletik og Atletikforeningen Fremad Holbæk. Ballerup AK kom med sidste år, og er også med igen i år og afholder et typisk populært og efterspurgt stævne i midten af maj.

Derudover byder vi velkommen til nogle tidligere arrangørklubber, der nu i 2018 også holder stævner. Det er Skive AM og Frederiksberg IF, der tilbyder stævner i hhv. maj og juni.

Udover ovenstående arrangørklubber har vi i 2018 glæden af at kunne byde velkommen til to helt nye arrangørklubber i TRACKS regi. De har budt sig til i en kærkommen geografisk del af Danmark hvor vi har ønsket et større udbud af stævner. Det er i Jylland, og det er Esbjerg AM og Viborg AM, der afholder stævne i hhv. starten af maj og midten af august.

VI HAR LIDT FLERE NYHEDER DET NÆSTE STYKKE TID

Udover det ordinære program, så arbejder vi i kulissen på tre-fire interessante og ret omfattende projekter, der vil komme til at kunne give enorm genlyd i dansk baneløb, både på kort og lang sigt og det gælder for hvert af projekterne. Det første projekt offentliggøres i morgen fredag den 20. april (så følg Facebooksiden her hvor du løbende opdateres) og er et projekt som vi er sammen med 12 specifikke løbere om at søsætte og gennemføre, og det er ikke hvem som helst de 12 personer er.

De næste projekt er et projekt, der konkret skal forsøge at samle og koordinere for løberne i dansk baneløb så man løber sammen om bedre tider. Det sker i en vis grad hvert år, men nu tager vi hos TRACKS bare lidt mere styring på koordineringen af det, da det er vores erfaring, at det hjælper at vi hos TRACKS koordinerer på tværs af løbere.

 

Vi går en spændende tid for dansk baneløb i møde. Nu er fundamentet lagt med programmet for 2018, og der er ikke længe til at det første stævne, T1, går i gang på Esbjerg Atletikstadion den 8. maj.

TRYK DELTAG PÅ DE ENKELTE FACEBOOK EVENTS

Der er oprettet Facebook events til hvert stævne. Du kan med fordel trykke “interesseret” eller “deltager” på dem og så vil du løbende blive opdateret med nyheder og informationer.

TRACKS glæder sig til at byde jer velkommen til stævnerne sammen med arrangørklubberne.

Evt. kontakt skal ske til:

 

CHRISTIAN JØRN

Organisator, TRACKS

Tlf. / 3024 6042

Mail / cjh@tracksseries.com

Forfatter - Christian Jørn

25


X

обращение к пользователям