best replica watches

 

Jeppe Risvig løber EM U18 krav på 2000mForhindring til TRACKS T3

Billede: Fra venstre; Kasper Skov (pacer), Jan Gram (Jeppes træner) og Jeppe Risvig. (Foto: Annette Nørgaard Jensen)

JEPPE RISVIG FRA SKIVE AM LØBER EM U18 KRAV TIL TRACKS T3

Mandag aften løb Jeppe Risvig fra Skive AM på hjemmebane til TRACKS T3 hos Skive. Resultater kan ses her. Jeppe løb imponerende og overbevisende 6.02.61 og opnåede dermed at løbe under kvalifikationskravet til EM U18, hvor kravet er 6.09.00.

Udover at opnå det flotte kvalifikationsresultat, så placerer resultatet også Jeppe på 2. pladsen på GRAND PRIX Leaderboardet for U20 Drenge, der kan ses her. Leaderboardet vokser i takt med stævnerne, og i takt med at flere og flere – især over den næste måneds tid – får to tællende resultater.

Jeppe Risvig selv beretter, at han synes løbet gik rigtig godt, og at han havde gode ben. Han takker Kasper Skov for et stabilt pace hele vejen.

Kasper Skov fra Odense Atletik bidrog generøst med at hjælpe på tracken med at pace Jeppe Risvig rundt på 2000mForhindring.

Kasper og Jeppe havde forinden aftalt, at Kasper skulle pace og ved hver forhindringsbom trække ud til siden så Jeppe havde godt udsyn til bommen og til at justere sin passage over bommen hensigtsmæssigt.

Video: Kim Høxbro

JEPPE RISVIG FORESPURGTE SELV AT FÅ DISTANCEN OPRETTET

Jeppe henvendte sig til os fra TRACKS for noget tid siden med en forespørgsel om at få tilføjet 2000mForhindring til skemaet. Sammen med arrangørklubben, Skive AM, godkendte vi forespørgslen. 2000mForhindring og generelt bare forhindringsløb ser man ikke så mange af, så vi vil gerne hos TRACKS imødekomme at støtte op om dette når muligt, og når betydelige hensyn taler for det, og det er hensigtsmæssigt i forhold til eventuelt andre planlagte distancer. At tilføje distancen, og så at se, at Jeppe går ud og løber det planlagte mål er for os bare en bekræftelse i Jeppes stålfaste målsætning og arbejde på at få det til at lykkes ved at arbejde frem mod at få en distance oprettet og så opnå målsætningen. Vi ønsker derfor Jeppe tillykke med det flotte resultat, og ønsker selvfølgelig det bedste for resten af Jeppes sæson.

EN GOD AFTEN I SAMARBEJDETS TEGN

TRACKS stævnerne handler om at hjælpe hinanden, og denne aften gjorde det sig også gældende. Der var både hjælp på og uden for tracken. På sidelinjen under stævnet var der nemlig tilråb og hep fra Masters-løbere, da TRACKS stævnet var kombineret med en afdeling af Masters holdturneringen. I videoen kan man også høre opbakning fra sidelinjen.

Som nævnt, så pacede Kasper Skov Jeppe Risvig på 2000mForhindring. Udover det havde Kasper tidligere på aftenen pacet de hurtigste herrer på 1500m til et godt resultat ved at pace indtil 1000m.

Kasper Skov beretter følgende fra indsatsen som pacer til Jeppe Risvig:

“Efter et par km jog efter pace på 1500m aftalte jeg med Jeppe at vi skulle forsøge med omkring 72 udlæg og trække ud ved hver forhindring så han havde frit udsyn til bommene. Vi rammer tiderne lige i røven og Jeppe er virkelig godt med, og løber som en champ på især vandgravene som kan være lidt tricky for selv en garvet ræv på distancen. Men han nailer dem bare og slipper mig ikke m3d.en eneste meter. Da vi går ud på sidste omgang kan jeg godt se, at det stort set ikke kan gå galt, men hepper på Jeppe af fulde lungers kraft for at få ham så langt under som mulig – og det må man sige at han gjorde godt.
Så jeg sidder tilbage som en yderst tilfreds mand, ikke så meget på egne vegne, for jeg har jo ikke rigtig lavet noget, men det er så fantastisk at kunne hjælpe andre, og især når det så lykkes. Mit job i dag var jo fuldstændig irrelevant hvis løberne ikke havde dagen eller ikke var i form til at løbe så stærkt som planlagt. I en sport hvor det ofte handler om at optimere egne præstationer og hele tiden gøre det bedste for sig selv er det en fornøjelse en gang i mellem at kunne ligge sit store fede ego på hylden og hjælpe andre til succes.”

Det er fantastisk at høre sådanne historier ude fra stævner hvor det hele handler om at løbe hurtige tider sammen. Selvfølgelig kan man sige, at man “vinder” et heat til stævnerne, men det er faktisk noget der meget sjældent italesættes, da fokus er på at hjælpe hinanden til gode tider. Man løber bare bedre sammen, og når der så ikke er så stor efterspørgsel på 2000mForhindring, så er det taknemmeligt at se og høre, at der hjælpes til med pace for at nå andres mål end blot sit eget.

FORHINDRING ER PÅ PROGRAMMET IGEN DEN 21. JUNI

Skulle man være fristet af at løbe forhindringsløb, så er der ekstraordinært tilføjet 3000mForhindring (kun for herrer, pga. bomstørrelse) til TRACKS T6 på Frederiksberg Stadion den 21. juni. Se mere her.  Der er allerede 6 på startlisten til 3000mF den dag.

Forfatter - Christian Jørn

30


X

обращение к пользователям