best replica watches

 

T8: Varmen kan ændre program

UPDATE PR. 1. AUGUST

Det er pga. flere henvendelser og andre hensyn besluttet ikke at ændre programrækkefølgen. Endeligt tidsprogram vil kunne ses i løbet af den 1. august.

VIGTIG BESKED: PROGRAM TIL T8 KAN ÆNDRES PGA. VARMEN

TRACKS T8 stævnet er her den 2. august og vi ser frem til det.
Vi skriver her med en vigtig besked angående en potentiel ændring i tidsprogrammet og disciplinrækkefølgen.
Det planlægges at der byttes om på 5000m og 1500m i programmet pga. den voldsomme varme disse dage. Det vil indebære nogle ændringer. Det er derfor vigtigt at du læser hele beskeden hvis du skal deltage i T8.
Oprindeligt (og pt. også gældende) var 5000m’eren tænkt som den første mellem- eller langdistancedisciplin, da det ville give sprintere minimum én times pause mellem 100m og 200m, hvilket giver sprintere mulighed for at dublere og dermed løbe to distancer. Ca. 60 procent af dem gør dette til T8 på torsdag.
Nu er der dog nok 1500m heats til at 1500m vil kunne udfylde en plads mellem 100m og 200m disciplinerne og dermed stadig give sprinterne den fornødne pause.

Nogle gange kan man have svært ved bare at tage imod en hjælpende hånd.  Her er det Søren Rohde der satte PR til TRACKS T5 i juni på Østerbro.

TRACKS prøver at skabe optimale forhold for alle løbere, og sørge for at I kan give jer mest muligt og ligge sådanne pga. det, og ikke pga. varmen. Derfor overvejes en ændring i programmet.

Da vejret er meget varmt disse dage, og også vil være det på torsdag, finder vi det optimalt at rykke 5000m som den seneste disciplin, da det er en længere distance og de vil være hårdest ramt af varmen ift. 1500m løberne.
Dog kan det være at nogle har disponeret transport o.lign. efter det foreløbige tidsskema, hvorfor vi vil høre jer inden en evt. ændring.

Selv uden mærkbart varme forhold til TRACKS T7 så er der andre grunde end varmen til lige at bide tænderne sammen og ligge sig på jorden efter et fuldent løb på banen. Her er det Christian Stounberg fra AGF Atletik, der til T7 løb lige over 15 minutter med 15.02.1.

Så hvis du/I har nogen indsigelser mod ændringen i tidsprogrammet så kom med dem ASAP (senest i dag den 31. juli) og så tager vi højde for det i overvejelsen af om vi skal bytte om på programmet.
Her kan ses det oprindelige program og et forslag til et nyt program med ændringerne. Dog kommer der måske kun tre 1500m heats men det vil stadig give minimum én times pause til løberne.

Der er også den mulighed at forskubbe det hele med 45 minutter, men ulempen ved det er at så begrænses vi af sollys da solen går ned kl. 21.17.

Simon Larsen fra TRACKS T7 i Aarhus i juni, hvor han gjorde sig fortjent til lige at tage en pause på tartanen. Forholdene her var varme, men ikke så varme som det ser ud til at blive til T8.

BESLUTNINGEN OM EN EVENTUEL ÆNDRING TAGES DEN 1. AUGUST OG MELDES SÅ UD

Vi vil egentlig bare gøre det der er mest hensigtsmæssigt for løberne, og det håber vi at dette kan være med til.
BESLUTNINGEN om en evt. ændring tages i morgen den 1. august om formiddagen, og vurderingen vil bero på evt. indsigelser, så gør indsigelser hvis du har nogen indvendinger mod en ændring. Det skal ske til denne mail cjh@tracksseries.com.
Indsigelser kan være at man allerede har disponeret transport eller lign. og det derfor vil være meget besværligt med en programændring.

Rasmus Lindgren fra AGF Atletik efter at have løbet akkurat lige under 15 minutter til T7 i Aarhus. Der er andre måder at have det sådan her på end at løbe i voldsom varme, og det er ved at give sig fuldt ud. Ros til Rasmus Lindgren, der satte PR.

KONTAKT OS MED INDSIGELSER

Hilsen teamet bag TRACKS

Forfatter - Christian Jørn

30


X

обращение к пользователям