best replica watches

 

Lokale viborggensere glæder sig til at løbe på hjemmebanen

Viborg AM stempler i 2018 ind som TRACKS arrangør for første gang, og det er allerede med stor succes.

Stævnet i aften har 144 startende. Det er rigtig godt, og hvad det tal giver udtryk for, er at der er gode homogene felter, som vi fra TRACKS har som mål når vi laver stævner. Det er meget sjovere og nemmere som løber når man har nogle at løbe sammen med.

 

Til stævnet stempler en række lokale viborggensere ind på løbebanen og går efter nogle rigtig hurtige tider, mens der også er nogle viborggensere der vender “hjem” til Viborg. Læs her om hvad det betyder for dem at have et lokalt stævne i Viborg her for første gang.

THIJS NIJHUIS ER “klar til at dø med skoene på”

Rammer harene 2.41-42 er det godt. Jeg vil gerne have 5.25 så kan man altid brage sidste omgang! Jeg er klar til at dø med skoene på.

– Thijs Nijhuis, Viborg AM

Thijs Nijhuis er på papiret den bedste løber til stævnet, og også en ildsjæl hos de lokale. Thijs stillede i barndommen og noget af ungdommen op for Skive AM, og har nu været hos Viborg AM i en længere årrække.

 

Billedet nedenfor er fra første gang Thijs Nijhuis løb i den gule Viborg singlet, til DM Kort Cross i Odense i 2014, hvor han vandt.

 

For Thijs betyder det meget at løbe på hjemmebanen i Viborg.

“At TRACKS serien kommer til Viborg er en unik mulighed for at byens løbeglade borgere kan se absolut top atletik. Jeg glæder mig utrolig meget, til at der bliver afholdt et stævne af denne kaliber, og håber at kunne sætte et godt resultat. Forhåbentlig er det bare første gang af en årlig tilbagevendende begivenhed. Tak til de frivillige og klubben, som jeg ved har nogle spændende tiltag i vente på tirsdag”

– Thijs Nijhuis, Viborg AM

Thijs Nijhuis vinder DM Kort Cross i 2014. Dette var første gang Thijs stillede op for Viborg.

De hurtigste tilmeldte på den meget hurtigt 3000m til T10.

Se alle startlisterne samt tidsprogram her.

Det er nogle hurtige herrer der stiller op på 3000m. Af dem er der kun én der faktisk har løbet under 8 minutter som er målet, og det er netop Thijs, der har en PR på 7.58.95 fra 2015.

Ranglisten fra i år er således.

Rangliste af Top 10 tider på 3000m i 2018. Alle her undtagen Mikkel Dahl-Jessen, Omar Hassan og Andreas Lindgreen stiller op. Mikael Johnsen hjælper med at pace.

Fra Statletik.dk.

KAPPER VENDER HJEM

En anden kendt Viborg løber der vender “hjem” er Frederik Tronier Kapper der nu er bosiddende i København. Frederik løber 3000m, og vil forsøge at løbe PR. PR nu er 8.50.11, og han går efter en tid omkring de 8.45.

 

Med hjemmebanen i ryggen vil der være gode forhold for at løbe PR, så vi håber alt det bedste for Frederik (bedre kendt som Kapper).

“TRACKS T10 er en unik mulighed for at vende tilbage til byen, hvor det hele startede. Stævnet var for mit vedkommende i kalenderen dét sekund det blev annonceret. Det er første gang at et atletikstævne af denne kaliber finder sted blot et par kilometer fra mit barndomshjem, takket være Viborg AM’s nye eltidsinvestering og TRACKS. Jeg har ikke løbet et løb på Viborg Atletikstadion siden jeg selv bar den gule trøje for snart 7 år siden, så det bliver en meget speciel fornemmelse.”

– Frederik Tronier Kapper, Sparta AM (tidligere Viborg AM løber)

Fra sidste Kapper løb i Viborg AM trøjen. Til T10 stiller han op for Sparta AM.

Foto: Kim Gudmand

TO UNGE LOKALE STJERNER GLÆDER SIG

To Viborggensere, der virkelig har gjort sig bemærket i 2018 på den nationale scene og især i TRACKS sammenhæng, stiller selvfølgelig også op på hjemmebane. Det er Alexander Tengblad Nikolaisen og Elias Shifris. De løber primært mellemdistancer, men Alexander løber også 3000m.

 

Til TRACKS T10 løber de begge 800m, hvor feltet er meget stærkt, og det 800m A-heat bliver helt klart et af aftenens formentlig mange højdepunkter.

 

Elias beskriver hvad det betyder at få et TRACKS stævne på hjemmebane.

“Det at TRACKS er blevet så stort i år er først og fremmest helt vildt fedt, og det giver noget rigtig godt til den danske løbescene. Her i Viborg har vi først lige fået eltiden, men det er virkelig fedt, at vi allerede får muligheden for at holde stævne. At der er samlet så store navne til at hjælpe hinanden til gode tider på vores “hjemmebane” er virkelig fedt! Jeg ser meget frem til endnu en god aften med TRACKS.”

– Elias Shifris, Viborg AM

Elias Shifris fra TRACKS stævner i 2018.

Alexander Tengblad Nikolaisen fra TRACKS stævner i 2018.

800m A-heat kl. 21.00.

VIBORG AM KAN MEGET VEL FREMTIDIGT BLIVE ET FAST TRACKS STÆVNE

Med denne succes med 144 startende og nogle gode felter, så kan Viborg AM meget vel blive et sted som TRACKS årligt vender tilbage til efter T10 i aften.

 

Meget skal gå op når sæsonerne planlægges, og der er mange ting at tage højde for og mange klubber der gerne vil afholde stævner samtidig med der ikke skal være for mange stævner så kvaliteten til de enkelte stævner bliver for spredt. Vi ser dog frem til, og håber at Viborg AM kan passe ind i kalenderen for fremtidige TRACKS sæsoner, og er glade over den entusiasme den lokale klub viser.

 

Nu glæder vi og 144 startende sig først og fremmest til en rigtig god aften på Viborg Stadion når stævnet starter kl. 18. Der er 100m, 3000m, 200m og 800m, i den rækkefølge. Tidsprogram og startlister kan findes her.

Forfatter - Christian Jørn

31


X

обращение к пользователям