best replica watches

 

Bliv mindet om dit 2019 TRACKS mål dagligt

De fleste mål opnås ikke med få timers træning. De opnås heller ikke med få dages træning, eller få ugers træning. Der skal hele måneder og hele år til. Dette gør sig gældende ved især løb, hvor man kun får det man leverer. Derfor er det fornuftigt allerede på et tidligt tidspunkt at indarbejde en konsistens i den metode man bruger til at opnå målet. Det være sig træning, men også det at have en balance mellem træning og restitution. Og at have en balance mellem sin sport og resten af ens indhold i livet. Og at have fokus.

 

Hver dags handlinger betyder noget for om du når dit mål, også hvis dit mål er kontinuerligt at blive bedre mere end det er en specifik tid på tracken.

 

Derfor har TRACKS fundet en nem metode for tracksteren at blive dagligt mindet om vedkommendes mål. Hvis du læser med her, så har du formentlig et mål på tracken til TRACKS i 2019, og du kan nu dagligt blive mindet om netop det mål (eller et andet mål) på et af dine formentligt hyppigt bruge træningsredskaber, nemlig dit træningsur. Featuren er desværre kun tilgængelig for Garmin ure (læs nedenfor).

APP GØR DET MULIGT FOR ALLE AT FÅ TRACKS PÅ GARMIN URSKIVEN

Garmin har til deres nyere ure gjort det muligt at installere tredjepart-apps, widgets, urskiver o.lign. igennem hvad de kalder CONNECT IQ. Suunto og andre sportsure har en lignende feature.

I lang tid har det kun været tilgængeligt for tredjepartsudviklere og programmører at kode sig til at lave deres egne urskiver.

 

I 2016 udviklede Garmin så App’en, Face It (til både IOS og Android), så man nu meget nemt selv kan udvikle sin egen urskive. Der er dog begrænsede muligheder for at indstille ur-type og andre features på urskiven men hvad angår billedet er det kun fantasien der sætter grænser. TRACKS har selvfølgelig sat TRACKS på urskiven. Der er også lavet et par andre eksempler på hvad man kan have på urskiven. Se nederst i indlægget eksempler med billeder af TRACKS løbere og af klublogoer.

KUN FANTASIEN SÆTTER GRÆNSER

Du kan helt selv bestemme hvad du vil have på som billede. Billedet skal blot være på telefonen, så du kan importere det i App’en.

TRACKS har leget lidt med det, og til ære for samtlige af 2018 sæsonens arrangørklubber er der her eksempler på hvordan deres klublogo vil kunne se ud. Man kan også indsætte billeder af personer og som eksempel på dette har vi lavet billeder af samtlige podiepersoner i Game of TRACKS konkurrencen.

 

Se eksemplerne nedenfor.

Forfatter - Christian Jørn

36


X

обращение к пользователям