best replica watches

 

VIGTIG NY FRIST: Nu fastsættes deadline for ønsker til 1. december

TRACKS LAVER EN NY NØDVENDIG FRIST FOR AT KOMME MED ØNSKER TIL TRACKS PROGRAMMET FOR DET NYE ÅR – EN FRIST DER SKAL GØRE DET BEDRE FOR ALLE (VIGTIG LÆSNING)

2018 var et overvældende år, både på godt og på ondt. Heldigvis mest på godt. Vi er fra TRACKS glade for at kunne hjælpe meget og være fleksible, men må erkende, at vi bare gør det her frivilligt og at det langtfra er en fuldtidsbeskæftigelse. For at vi kan fortsætte med det er det nødvendigt at både løbere, trænere og holdledere samarbejder med os. Det gør det også nemmere for os at samarbejde med Jer. Og på den måde får I også endnu mere at sige.

 

2018 var et år der især stod ud ved at der var rekordmange forholdsvis “akutte” forespørgsler på at få oprettet særegne heats og særegne distancer. Selvom man måske selv tænker at ens egen forespørgsel (der typisk blev imødekommet) var en lille ting, så er det rigtig meget når der er mange af dem.

Det er noget vi fra TRACKS som udgangspunkt gerne hjælper med, men det vil være til alles bedste hvis folk planlægger i god tid for det gør vi. Derfor kommer vi med en forholdsvis tvungen opfordring og en ny frist som vi ser som nødvendig for at TRACKS kan fortsætte med at være imødekommende og fleksible. Som overordnet arrangør er der mange bolde der skal holdes i luften under sæsonen, og at undervejs skulle korrigere, reorganisere, planlægge på ny m.m. pga. akutte ønsker om ekstra distancer er ikke en hensigtsmæssig ting – især ikke hvis det kunne være undgået som det i de fleste tilfælde kan. Der sker koordinering af flere stævner på én gang løbende, koordinering af pace, samle tilmeldinger, koordinere med arrangørklubber osv. Så der er i forvejen meget at balancere mellem.

 

Vi ønsker at have fokus på de gode ekstra ting, og med alt det frivillige arbejde vi laver beder vi bare om én ting. Vær forudseende som træner og løber, og kom ikke 1 uge før og bed om at få oprettet noget særligt. Det var der faktisk mange der gjorde selvom det virker utroligt. I øvrigt er der også en frist på 7 dage hos DAF førend stævnet hvor man senest kan lave ændringer eller tilføjelser til programmet hvis tiderne skal tælle i DAF-regi. Nogle kom og spurgte lige præcis 7-8 dage før stævnet. Så skal vi altså løbe unødigt hurtigt for at få noget til at lykkes.

Kom med ønskerne nu. Vi beder bare om den ene lille ting.

 

Derfor opsætter vi en ny frist i TRACKS sammenhæng. Har man ønsker til 2019 sæsonen, så skal man komme med disse pr. mail til Christian Jørn på cjh@tracksseries.com SENEST DEN 1. DECEMBER 2018. Kommer man med ønsker senest den 1. december vil de med meget stor sandsynlighed indgå i planlægningen af 2019 sæsonen. En ultimativ sekundær frist er den 1. januar 2019, men her vil meget af 2019 sæsonen være planlagt, så der kan vi langtfra love at være imødekommende.

 

Vi ved jo, at I ude i klubberne er meget gode til tidligt at fastlægge en sæsonplan, og vi vil meget gerne imødekomme periodisering, særlige behov og lignende, og derfor opsætter vi nu denne frist, som vi ser som hensigtsmæssig for alle og som en mulig forbedring af TRACKS. Der er nødt til at være nogle faste rammer, hvor vi ellers hidtil har været meget fleksible men efter omtanke og evaluering af 2018 sæsonen, så ønsker vi at lægge fokus andre steder end på at imødekomme forespørgsler der kunne være undgået ved at I kom med dem tidligere.

 

Så kan vi dejligt nok også modtage ønsker inden vi konkret planlægger 2019 sæsonen, som vi regner med offentliggøres omkring februar, men som vi allerede er i fuld gang med at planlægge.

 

Hilsen Christian Jørn

TRACKS Organisator

TLF 3024 6042

MAIL cjh@tracksseries.com

Forfatter - Christian Jørn

43


X

обращение к пользователям