best replica watches

 

TRACKS opretter Twitter konto til alle de utålmodige

TRACKS OPRETTER TWITTER KONTO

TRACKS vil altid gerne komme hurtigt ud med resultaterne fra stævnerne. Der er mange faktorer der dog spiller ind på om dette er muligt.

 

Vi husker selv tiden før 2015 hvor resultaterne fra et stævne kom i løbet af ugen og det var ikke unormalt, at der gik nogle dage.

 

Vi har prøvet at fastsætte en standard hvor resultaterne typisk kommer ud dagen efter et stævne i hvert fald. Men det kan også kræve sit. Alt arbejde der gøres er frivilligt, og med hverdagene fyldt op med andre ting end TRACKS, så kræver det sit at leve op til dette. Vi fortsætter dog at prøve på dette.

 

Men hvor kunne det være fedt hvis resultaterne var der allerede under stævnet online! Det sker nok ikke lige foreløbigt, da det vil kræve en del flere ressourcer og dem vi har ligger vi andetsteds. Men det sker da at vi ude til stævnerne opsnuser et resultat eller to, og så vil vi gerne dele det. Det har vi nu oprettet en Twitter konto til.

 

Her vil komme ud om nogle f.eks. har brudt sub15 grænsen på 5000m den aften mange prøver på det, eller om der er blevet slået U20 kvalifikationskrav som en youngster havde satset på og meget mere. De ting vil vi gerne skrive om. Det har vi nu en Twitter kanal til.

 

Kanalen vil også blive brugt til andre nyheder, offentliggørelse og statements.

 

Man vil altid på forsiden af hjemmesiden her kunne se Twitter profilen og dermed de nyeste opdateringer.

Forfatter - Christian Jørn

43


X

обращение к пользователям