best replica watches

 

DAF direktør, Jakob Larsen, om nye folk på tracken: “Mere af det overraskende, af det uventede.”

DAF direktør, Jakob Larsen: “Mere af det overraskende, af det uventede.”

Forfatter:

Christian Jørn, TRACKS

DAF DIREKTØR OM UDVIKLINGEN

TRACKS har med denne konstaterende faktuelle artikel sat fokus på ikke-klassiske atletikløberes indtog på tracken, og i den forbindelse har TRACKS inviteret en række relevante personligheder til at svare på og komme med deres perspektiv på udviklingen.

 

I første indlæg hørte vi HMRC coach, Jan Ikov, der mente at vi ville se flere og flere forsøge sig med tracken. Læs det indlæg her.

 

I dag kan du læse direktøren i Dansk Atletik Forbund, Jakob Larsens perspektiv. Dansk Atletik Forbund har for nylig ifølge dem liberaliseret stadionatletikken radikalt og tilladt andre end registrerede klubløbere at løbe med til f.eks. danske mesterskaber i atletik. Så nu kan du praktisk talt komme ind fra gaden og deltage i et dansk mesterskab.

 

I forlængelse af det spurgte TRACKS Jakob Larsen om hvor han i relation til denne liberalisering ser løbefællesskaberne (de ikke-klassiske atletikklubber) passe ind, og om hvad Jakob Larsen synes løbefællesskaberne giver til atletikken og om de overhovedet er velkomne? Læs Jakob Larsens svar på det nedenfor.

JAKOB LARSEN OM IKKE-KLASSISKE ATLETIKLØBERES INDTOG PÅ TRACKEN: “Mere af det overraskende, af det uventede. Det ser jeg kun som en god ting.”

Jakob Larsen til højre.

Foto: Dansk Atletik Forbund

Jakob Larsen har følgende at sige til udviklingen:

 

“Dansk Atletik har valgt at løsne en del af reglerne, som hidtil bar begrænset adgangen til stadionatletikken (red.: til nogle stævner, og altså ikke til TRACKS der har været åbent for alle siden 2015). Det har vi gjort med udgangspunkt i, at det skal være så let som muligt at vælge vores aktiviteter til – dem, som rent faktisk gerne vil prøve, skal også have adgang uden alt for meget procedure, godkendelser og licenser.

 

Det har vi gjort fordi vi alle vil det samme: Vi vil gerne have en fest på stadion. Og en fest er bare sjovest, når der kommer mange mennesker, når vi har fokus på, at det faktisk er for sjov, at vi gør det, og når der sker noget uventet. Og på alle tre områder kan communities og andre i traditionel forstand uorganiserede løbere jo være med til at skabe en bedre og mere entusiastisk ramme.

 

Alternativt bliver det jo lidt som et gammelt ægtepar, hvor ægtefællen som den eneste i verden godt ved, hvad det betyder, når magen grynter fra sin stol. På den måde kan folk med en anden baggrund, en anden tilgang og en anden måde at udtrykke sig på skabe en dynamik, som vi alle vil få stor glæde og fordel af. Mere af det overraskende, af det uventede. Det ser jeg kun som en god ting.”

NEXT UP: RASMUS FABECH STORM FRA ODENSE RUNNING CREW

I weekenden kan du læse om Rasmus Fabech Storm fra Odense Running Crew, og om hans “første gang” på tracken.

Rasmus Fabech Storm ses her tidligere i 2018 til sin debut til TRACKS baneløb i en sort singlet med skriften ORC for Odense Running Crew.

Foto: Michael Hyllested

SE TIDLIGERE NYHEDER

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

FØLG MED PÅ FACEBOOK

FØLG MED PÅ TWITTER

TRACKS er en national stævneserie af TRACKS løb rundt i Danmark i sommersæsonen og et nyhedsmedie, der formidler “all things track related” for at fortælle om mulighederne, historierne, perspektiverne og personerne i dansk baneløb.

Det omhandler mellem- og langdistanceløb på tracken og sprintdiscipliner.

TRACKS er en frivillig organisation, drevet af en vision om at skabe bedre forhold for track løbere i Danmark.

Kontakt eller forespørgsler til TRACKS

kan ske til TRACKS Manager, Christian Jørn:

 

TLF 3024 6042

MAIL cjh@tracksseries.com

Forfatter - Christian Jørn

37


X

обращение к пользователям