best replica watches

 

TRACKS program for 2019 offentliggjort. Se det her.

TRACKS PROGRAM FOR 2019 OFFENTLIGGJORT

Forfatter:

Christian Jørn

VI ER TRE MÅNEDER TIDLIGERE UDE MED PROGRAMMET AF ÉN ÅRSAG

Vi har nu den tidligere fornøjelse af at kunne præsentere TRACKS programmet for det kommende år, 2019.

Programmet kan ses på hjemmesiden, og du kan f.eks. gå til det første stævne der er i Esbjerg, TRACKS T1, her, og der kan du i højre side se alle stævner. På forsiden kan du også yderst til højre lidt nede se en kolonne med alle stævnerne samlet.

 

En samlet oversigt over alle stævnerne kan også se nederst i dette indlæg.

 

Vi har sammen med alle arrangørklubber, trænere, løbere og involverede arbejdet ekstra ihærdigt på at få klargjort den kommende sæsons program tidligere end vi plejer. Normalt plejer programmet at komme ud i marts, så vi er nu omtrent tre måneder forud for den sædvanlige planlægning. Det er der én årsag til. Nemlig, at vi bygger videre på 2018’s succes.

2018 blev året hvor vi allesammen koordinerede i stort og småt omkring TRACKS. Vi lavede sammen felter, og det blev for alvor til et fælles projekt der inkluderer mange flere end bare os der står bag. Løberne blev for alvor inkluderet, og tog i meget stor grad også selv et øget ansvar for deres egne løb og felter. Det er også sket vedr. 2019. Der har været mange inde over hvornår, hvorfor og hvordan 2019 programmet skulle være, således at programmet imødekommer så mange behov som muligt. Ligeledes er nogle felter allerede planlagt. Mere om det følger i løbet af de kommende måneder.

DER ER EN MENING BAG ALT: 15 STÆVNER MED 62 DISCIPLINER

For den umiddelbare læser vil programmet bestående af 15 stævner måske kunne se mindre kaotisk ud. Der er mange stævner. 15 stævner og 62 discipliner.

Der er en mening bag hvert et stævne og hver en distance, og vi vil over månederne fra januar til maj arbejde på at klargøre sammenhængen og oplyse om hvornår der løbes hvad. Vi arbejder nu hos TRACKS ret fokuseret med ikke blot på at lave stævner, men især at samle felter til de stævner. Og første trin er nu overstået, med faktisk at planlægge stævner der er efterspørgsel til. Stævnerne er en væsentlig og meget vigtig del, og vi ser det nu som fundamentet for at kunne arbejde mere intenst i 2019 på at samle felter.

Det har vi fra januar til maj til, udover hele den aktive periode fra maj til september.

Der er ret mange fællesnævnere for hvornår folk vil løbe hvad og hvor hurtigt, så det tegner lovende.

Det gør sig mest gældende for eliten, subeliten og de hurtigste motionister. For mange i bredden er der nok substans i felterne til at de har nogle at løbe med, men også her arbejder vi lidt på at samle felter.

Jacob Qvist Jensen: “Det er fedt at lægge fast, hvilke stævner der skal løbes stærkt til. “

 Jacob Qvist Jensen fra Aarhus Fremad Atletik til TRACKS T9 i Aarhus i 2018, hvor Jacob løb 1.56.0 på 800m.

Foto: Christian Jørn, TRACKS.

Jacob Qvist Jensen fra Aarhus Fremad Atletik er her et godt eksempel på den proaktivitet der summer rundt omkring i landet. Vi har egentlig kun fokuseret på at planlægge med enkeltpersoner, men Jacob kommer med den gode ide også at kunne gøre det klubvis. Det er sådanne noget her der gør TRACKS til en fornøjelse at lave. Det er vi også mere end åbne over for. Vi opfordrer dog til at de enkelte måske lige korresponderer med os i forvejen, for så kan vi sammen finde frem til hvornår det giver mening for enkelte at løbe i forhold til hvad der ellers planlægges og er på tegnebrættet. Man kan skrive til mig på cjh@tracksseries.com eller via Messenger funktionen her på hjemmesiden (som ses nede i højre hjørne).

Se her en nylig korrespondance om netop det.

En korrespondance mellem Jacob Qvist Jensen og Christian Jørn fra TRACKS.

Foto: fra TRACKS Facebook-indbakke, screenshot.

Et par Aarhus Fremad Atletik løbere til TRACKS T9 i Aarhus i 2018.

Foto: Christian Jørn, TRACKS.

Se her arrangørklubberne for 2019. Hvis du ser godt efter så er der faktisk også en mindre revolutionerende nyhed gemt i den oversigt.

Vi glæder os til at kunne fortsætte med at planlægge 2019 nu 2019 allerede er planlagt.

Skriv til os på mailen hvis du har noget bestemt i tankerne om eventuelle felter eller lignende, så skal vi se hvad vi kan gøre.

Hilsen Christian Jørn

cjh@tracksseries.com

TRACKS organisator

SE KOMMENDE STÆVNER

Sortéringsmuligheder

Disciplin:

Alle

Landeområde:

Alle

02jun6:00 pmAarhus 2. juni 20225000m - 1500m

14jun6:00 pmAmager 14. juni 20223000m - 800m - 400m - 100m - LÆ

16aug6:00 pmAmager 16. august 20225000m - 1500m - 300m - 100m - LÆ

30aug6:00 pmViborg 30. august 20223000m - 800m - 200m - 100m

SE TIDLIGERE NYHEDER

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

FØLG MED PÅ FACEBOOK

FØLG MED PÅ TWITTER

TRACKS er en national stævneserie af TRACKS løb rundt i Danmark i sommersæsonen og et nyhedsmedie, der formidler “all things track related” for at fortælle om mulighederne, historierne, perspektiverne og personerne i dansk baneløb.

Det omhandler mellem- og langdistanceløb på tracken og sprintdiscipliner.

TRACKS er en frivillig organisation, drevet af en vision om at skabe bedre forhold for track løbere i Danmark.

Kontakt eller forespørgsler til TRACKS

kan ske til TRACKS Manager, Christian Jørn:

 

TLF 3024 6042

MAIL cjh@tracksseries.com

Forfatter - Christian Jørn

37


X

обращение к пользователям