best replica watches

 

Få styr på splittider med ny TRACKS splitberegner

FÅ STYR PÅ SPLITTIDER MED NY SPLITBEREGNER

Forfatter:

Christian Jørn

Der er nogle unikummer i dansk atletik, der bare kan ALLE splittider, både til træning og konkurrencer, og så er der os andre lidt mere humane. Til os har vi nu lavet en splitberegner så man kan se hvad hvilke splits ækvivalerer til på en given distance, og hvilke splits man bør have i et bestemt tempo for at opnå et bestemt resultat.

Splittene er angivet ud fra pace-tider pr. km. Det er direkte overført ud fra bare at gange eller dividere pace, så der tages ikke højde for den træthed eller udholdenhed der hhv. kommer eller kræves over de enkelte distancer.

 

Se hvordan beregnerne fungerer i denne video med et eksempel.

TIL BÅDE TRÆNING OG KONKURRENCE

Der er både beregner til træningssplits, med 100m, 150m, 200m, 300m, og for hver 100m op til 1500m, og så Mile og 2000m, og helt op til 10.000m.

Man kan enten vælge at angive en split ved distancen/splitten eller vælge en pace og så se hvad det kræver af splits.

 

Til konkurrencer er der ligeledes beregner fra 800m til 10.000m, inkl. forhindringsløb (på bane med vandgrav INDEN for banen). Til forskel fra træningssplits-beregneren, så er der her splits angivet ud fra når man pacerer mål/omgangstælleren. Det er angivet i parentes. Så kan man bare se hvad omgangstælleren er på, og se ud for det tal og se om den man følger holder sine tider. Der er også splits på 100m, 200m, 300m og 400m samt angivet pace.

VÆR TÅLMODIG

Nogle vil måske kunne huske at der var noget lignende engang. Det var på baneturneringen.com. Med navneændringen til TRACKS ændrede vi også webdomæne til tracksseries.com. Den split-beregner der var før havde vi selv brugt lidt private kroner på at få en til at kode så den var hurtig til at loade, men den blev så ikke overført ved domæneændringen. Det har vi ikke gjort nu, for ja, vi driver TRACKS for ingen midler. Men vi har nu selv løst det og lavet disse beregnere, der er lidt langsommere end den tidligere, men stadig ok. 5.000m og 10.000m splitberegnersiden er dog langsom, men fungerer fint når det er loadet. Man skal bare have lidt tålmodighed.

FØLG FLERE PÅ SAMME GANG

I splitberegnerne kan man følge flere på én og samme gang. Man vælger blot flere pacer eller resultater.

Det kan anbefales at bruge den til både at planlægge hvad man skal løbe, samt bagefter en given træning at se hvad ens splittider ækvivalerer til på en fuld distance (direkte overførbart vel og mærke).

 

God fornøjelse med det. Der er links nedenfor til de forskellige beregnere. Splitsberegnerne kan også findes i menuen.

SPLITS CALCULATOR

(BEDST PÅ MOBIL ELLER TABLET)

 

Vælg her hvilken splits beregner du vil gøre brug af. Der er tider tilsvarende paces (kilometertider i hele sekunder) for træning splits (Train), og for races i sekunder på resultater, f.eks. 3000m 9.01.00, 9.02.00 osv.

Parenteserne er laps tilbage når der løbes baneløb, og dermed kan man se hvad løberen bør have af tid for et bestemt resultat når vedkommende passerer med x-antal omgange igen ved omgangstælleren (ved målstregen).

Man kan scrolle ved at trække i den på touch-devices.

OBS: kan loade langsomt på nogle devices pga. datamængden. Vær tålmodig.

SE KOMMENDE STÆVNER

Sortéringsmuligheder

Disciplin:

Alle

Landeområde:

Alle

Ingen stævner

SE TIDLIGERE NYHEDER

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

FØLG MED PÅ FACEBOOK

FØLG MED PÅ TWITTER

TRACKS er en national stævneserie af TRACKS løb rundt i Danmark i sommersæsonen og et nyhedsmedie, der formidler “all things track related” for at fortælle om mulighederne, historierne, perspektiverne og personerne i dansk baneløb.

Det omhandler mellem- og langdistanceløb på tracken og sprintdiscipliner.

TRACKS er en frivillig organisation, drevet af en vision om at skabe bedre forhold for track løbere i Danmark.

Kontakt eller forespørgsler til TRACKS

kan ske til TRACKS Manager, Christian Jørn:

 

TLF 3024 6042

MAIL cjh@tracksseries.com

Forfatter - Christian Jørn

37


X

обращение к пользователям