best replica watches

 

Når tider er ligegyldige. Mind Henrik Jørgensen til Memorial Run.

NÅR TIDER ER LIGEGYLDIGE. MIND HENRIK JØRGENSEN TIL MEMORIAL RUN.

Forfatter:

Christian Jørn

Tider betyder meget. Især i baneløb og til TRACKS, men tider er ikke alt. Hvordan vi behandler hinanden, og hjælper hinanden til at opnå hvad der for hver især er vigtigt, er en essentiel del af vores fællesskab på og omkring banen og i løbemiljøet.

Posted by KIF-atletik on Thursday, February 7, 2019

For nyligt gik en af dansk løbs største løbere bort i blot en alder af 57 år. Det var Henrik Jørgensen, der var kendt for en hel del prominente meritter under sin løbekarriere, herunder bl.a. en sejr i London Marathon, danmarksrekorden på maraton samt at være den første danske løber til at løbe under 13.30 på 5000m. De her tider har værdi og er flotte. Mange i det danske løbemiljø og baneløbsmiljø vil vide hvem Henrik Jørgensen er.

 

Hvad der dog derimod er lige så væsentligt som at huske tiderne og det han gjorde er hyldesten og hvordan vi husker ham, og hvad vi viser ved at gøre det.

Flere af Henrik Jørgensens støtter igennem sine karriere har valgt at lave et mindeløb den 23. februar kl. 10.00 på 10 km med udgangspunkt ved Østerbro Stadion, og i og omkring Fælledparken og søerne.

 

TRACKS opfordrer dem der har mulighed for at deltage til at deltage i arrangementet. Man kan tilmelde sig her (gratis deltagelse). Vi opfordrer jer til at deltage og vise at løb er mere end bare tider og resultater. Det er et fællesskab, og det er måden vi omtaler hinanden på samt husker hinanden, både i sådanne situationer som ved denne alt for tidligere død samt i hverdagen. Det er mere end tider, og det fornemmer vi også til stævnerne. Meget er centreret om tider men for mange handler løb også om noget andet. Det kan være meget individuelt. Henrik Jørgensen var kendt for aldrig at omtale sine konkurrenter/kolleger i løbemiljøet dårligt, og det kan være til stor inspiration i et ellers meget målbart baneløbsmiljø.

 

Hvordan ville du huskes?

 

Se promoveringsvideo for arrangementet nedenfor.

Posted by KIF-atletik on Thursday, February 7, 2019

SE KOMMENDE STÆVNER

Sortéringsmuligheder

Disciplin:

Alle

Landeområde:

Alle

Ingen stævner

SE TIDLIGERE NYHEDER

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

FØLG MED PÅ FACEBOOK

FØLG MED PÅ TWITTER

TRACKS er en national stævneserie af TRACKS løb rundt i Danmark i sommersæsonen og et nyhedsmedie, der formidler “all things track related” for at fortælle om mulighederne, historierne, perspektiverne og personerne i dansk baneløb.

Det omhandler mellem- og langdistanceløb på tracken og sprintdiscipliner.

TRACKS er en frivillig organisation, drevet af en vision om at skabe bedre forhold for track løbere i Danmark.

Kontakt eller forespørgsler til TRACKS

kan ske til TRACKS Manager, Christian Jørn:

 

TLF 3024 6042

MAIL cjh@tracksseries.com

Forfatter - Christian Jørn

37


X

обращение к пользователям