best replica watches

 

T12 rykkes to dage frem af hensyn til elitefelt på 3000m

T12 RYKKES TO DAGE FREM AF HENSYN TIL ELITEFELT PÅ 3000M

Forfatter:

Christian Jørn

Igen i 2019 vil en gruppe eliteløbere forsøge at gå efter at komme så tæt på 8 minutter på 3000m som muligt, eller endda gerne hurtigere end de 8 minutter. Af den grund rykkes T12 stævnet i Viborg to dage frem for at give bedst mulig forberedelsestid for de landsholdsløbere der måtte skulle deltage i EM Hold i weekenden inden T12.

Sammen med flere relevante eliteløbere og Viborg AM har vi valgt at rykke TRACKS T12 stævnet i Viborg to dage længere frem i kalenderen, således at løbet nu er den 15. august, og ikke som oprindeligt planlagt den 13. august.

 

Rykningen sker fordi der i weekenden inden løbes EM Hold. Et stævne der ikke var helt planlagt dengang vi planlagde den oprindelige dato. EM Hold vil være et landsholdsstævne, hvor mange eliteløbere ville deltage. Flere af disse eliteløbere vil gerne være med til igen i Viborg at forsøge at komme så tæt på 8 minutter, eller måske helt under 8 minutter, på 3000m som muligt.

Med stævnet rykket to dage længere frem giver det bedre forberedelsestid til at forsøge at løbe en så hurtig tid end hvis stævnet havde ligget blot to dage efter “EM Hold” stævnet, der er i udlandet og også ville indebære én rejsedag.

 

Intet andet har været til hinder for at stævnet rykkes til den 15. august, hvorfor dette gøres. Vi undgår helst at ændre et planlagt program da nogle måske måtte have disponeret efter det, men er der overvejende flest gode og hensigtsmæssige grunde til at ændre i programmet så gøres dette.

 

Rettelsen er sket i DAF’s kalender samt på tracksseries.com hjemmesiden.

Viborg AM glæder sig til at tage imod lokale løbere som gæstende løbere. Der løbes 800m og 3000m.

SE KOMMENDE STÆVNER

Sortéringsmuligheder

Disciplin:

Alle

Landeområde:

Alle

Ingen stævner

SE TIDLIGERE NYHEDER

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

FØLG MED PÅ FACEBOOK

FØLG MED PÅ TWITTER

TRACKS er en national stævneserie af TRACKS løb rundt i Danmark i sommersæsonen og et nyhedsmedie, der formidler “all things track related” for at fortælle om mulighederne, historierne, perspektiverne og personerne i dansk baneløb.

Det omhandler mellem- og langdistanceløb på tracken og sprintdiscipliner.

TRACKS er en frivillig organisation, drevet af en vision om at skabe bedre forhold for track løbere i Danmark.

Kontakt eller forespørgsler til TRACKS

kan ske til TRACKS Manager, Christian Jørn:

 

TLF 3024 6042

MAIL cjh@tracksseries.com

Forfatter - Christian Jørn

37


X

обращение к пользователям