best replica watches

 

TRACKS 2020 sæsonen er på vej. De første stævner er åbne nu.

TRACKS 2020 SÆSONEN ER PÅ VEJ. DE FØRSTE STÆVNER ER ÅBNE NU.

Forfatter:

Christian Jørn

Flere banestævner rundt omkring er i gang, og nu kan vi fra TRACKS også melde de første stævner for 2020 sæsonen ud. 2020 programmet meldes ud løbende som det planlægges. Det er for at atleter og trænere kan planlægge bedst muligt.

 

Allerede nu er to stævner åbne her på hjemmesiden.

 

 

Vi har ventet med at planlægge TRACKS stævner indtil forsamlingsforbuddet blev sat til 100 personer. Stævner der ikke må have det antal tilmeldinger har ikke været muligt at afholde. Nu er forsamlingsforbuddet pr. den 8. juli hævet til 100 hvorfor vi igangsætter planlægningen af stævner.

 

HVAD MED RESTEN AF STÆVNERNE?

Vi er pt. i fuld gang med at arrangere flere stævner sammen med arrangørklubberne. Planlægningen er vigtig som sædvanligt, og især nu da vi har en ret komprimeret og tætpakket stævnekalender i den danske atletik i august og september er det vigtigt at være ekstra omhyggelige med planlægningen. Vi lægger stævnerne online her på hjemmesiden løbende når de planlægges.

 

BEGRÆNSNING I TILMELDINGER

På grund af forsamlingsforbuddet vil vi have et princip omkring tilmeldingen der hedder først-til-mølle. Indtil den 8. august vil vi have en grænse på 90 personer, og det forventes at dette hæves i overensstemmelse med forsamlingsforbuddet til 190 personer efter den 8. august.

 

GAME OF TRACKS I 2020

Vi afventer at vurdere om der skal være en Game of TRACKS konkurrence med pengepræmier i 2020 indtil vi ved hvordan det fulde stævneprogram ser ud. Vi vil der vurdere om vi har et stort nok antal stævner til, at det giver mening at have en Game of TRACKS pengepræmiepulje samt om det er hensigtsmæssigt i forhold til arrangørklubberne og stævnernes økonomi. Det er nemlig hver arrangørklub der bidrager til puljen. Vi melder hurtigst muligt ud når dette er på plads.

Vi planlægger dog stadig at have en Game of TRACKS konkurrence, men indtil videre er det uklart om der er pengepræmier.

 

Os fra TRACKS teamet, Simon og Christian Jørn, ser frem til at komme i gang med TRACKS stævnerne igen. Vi er glade for, at flere arrangørklubber er positivt stemt for fortsat at være med til at arrangere stævner, og vi håber, at alle jer atleter derude fortsat vil støtte op om dette frivillige arbejde vi laver for jer.

 

Har man spørgsmål er man velkommen til at skrive til undertegnede, Christian Jørn, på cjh@tracksseries.com.

SE KOMMENDE STÆVNER

Sortéringsmuligheder

Disciplin:

Alle

Landeområde:

Alle

Ingen stævner

SE TIDLIGERE NYHEDER

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

FØLG MED PÅ FACEBOOK

FØLG MED PÅ TWITTER

TRACKS er en national stævneserie af TRACKS løb rundt i Danmark i sommersæsonen.

Det er for mellem- og langdistanceløb på tracken og sprintdiscipliner.

TRACKS er en frivillig organisation, drevet af en vision om at skabe bedre forhold for track løbere i Danmark.

Kontakt eller forespørgsler til TRACKS

kan ske til TRACKS Organisator, Christian Jørn:

 

TLF 3024 6042

MAIL cjh@tracksseries.com

Forfatter - Christian Jørn

37


X

обращение к пользователям