best replica watches

 

Nyt TRACKS stævne tilføjet den 4. august i København

NYT TRACKS STÆVNE TILFØJET DEN 4. AUGUST I KØBENHAVN

Forfatter:

Christian Jørn

TRACKS sæsonen går i gang i aften på Østerbro Stadion med et stævne arrangeret af Københavns IF. Ligesom Københavns IF har også Bagsværd AC været fast arrangørklub i TRACKS gennem mange år, og det var tiltænkt at klubben også skulle have et TRACKS stævne her i 2020. Dog bliver tartanen på banen på Bagsværd Stadion renoveret i de kommende uger, og derfor er en anden klub trådt til med et TRACKS stævne den dato hvor Bagsværd AC ville have afholdt et TRACKS stævne. Det er Sparta Atletik & Løb, der gennem Christian Friis og træningsgruppen “Sparta Team R” vil afholde “Sparta Team R Invite” som et TRACKS stævne.

 

LIDT ANDET PROGRAM END SÆDVANLIGT

Til stævnet er der 1500m, Mile, 5000m og 10.000m. Hvorfor er der så f.eks. flere mellemdistanceløb vil nogen måske spørge? Hos TRACKS prøver vi altid at skabe så gode forhold for felter som muligt. Det betyder, at der typisk ikke er f.eks. 800m og 1500m eller 3000m og 5000m til samme stævne. Det har vi erfaret vil udvande felterne. Så hellere samle alle gode mellemdistanceløbere på én distance. Til TRACKS stævnerne er majoriteten af løbere sjældent så specialiserede, at man kun stiller op på én bestemt distance. Sådan gjorde man før vi i 2015 overtog stævneserien, og sådan har vi fortsat det.

Så er der så nogle situationer hvor vi afviger fra det. Grunden til, at det i denne sæson er lidt anderledes distancefordeling er på grund af specifikke henvendelser om f.eks. rekordløb eller andet, eller fordi der er behov for distancer så folk kan løbe tider der kan kvalificere dem til DM Senior og DM Ungdom. Derfor er der f.eks. tilføjet en 10.000m til dette stævne. At der er både Mile (1609m) og 1500m til dette stævne er fordi vi har nogle Masters der gerne vil forsøge at slå Mastersrekorder på Milen.

 

BEGRÆSNINGER I ANTAL DELTAGERE

Også til dette stævne er der grundet Corona-restriktioner en begrænset mængde der kan løbe. Vi har sat grænsen på 85 løbere. Dog vurderer vi løbende om flowet af løbere kan tillade, at vi åbner op for flere, men det er som udgangspunkt grænsen.

 

Tak til Sparta Atletik & Løb og Christian Friis for at ville arrangere dette TRACKS stævne.

 

Se alt om stævnet på den specifikke stævneside for TRACKS T2 “Sparta Team R Invite” her.

SE KOMMENDE STÆVNER

Sortéringsmuligheder

Disciplin:

Alle

Landeområde:

Alle

Ingen stævner

SE TIDLIGERE NYHEDER

FØLG MED PÅ INSTAGRAM

FØLG MED PÅ FACEBOOK

FØLG MED PÅ TWITTER

TRACKS er en national stævneserie af TRACKS løb rundt i Danmark i sommersæsonen.

Det er for mellem- og langdistanceløb på tracken og sprintdiscipliner.

TRACKS er en frivillig organisation, drevet af en vision om at skabe bedre forhold for track løbere i Danmark.

Kontakt eller forespørgsler til TRACKS

kan ske til TRACKS Organisator, Christian Jørn:

 

TLF 3024 6042

MAIL cjh@tracksseries.com

Forfatter - Christian Jørn

37


X

обращение к пользователям