best replica watches

 
title

HVAD ER T R A C K S   ?

TRACKS er en selvstændig frivillig organisation, der i samarbejde med atletik- og løbeklubber på tværs af landet arrangerer baneløb i Danmark. Alle TRACKS baneløb indgår i GRAND PRIX Serien, der er en serie for mellem- og langdistanceløb hvor der er fokus på tider frem for resultater.

TRACKS har tidligere heddet og været kendt som Baneturneringen.

Ved tilmelding til stævnerne skal ens seedningstid angives, dvs. den tid man formoder at gennemføre baneløbet på eller det resultat man formoder at få i de tekniske øvelser. Heatinddelingen sker på baggrund af disse formodede resultater.

Alle kan deltage til stævnerne, og det er ikke en betingelse, at man er medlem af en klub med DAF-licens.

TRACKS afholder selv stævnerne, i samarbejde med selvstændige klubber.

GRAND PRIX Serien er en turnering for mellem- og langdistanceløb på banen. Her scores hvert resultat med IAAF point efter de gældende internationale tabeller. Hver atlets to bedste resultater ud fra IAAF point, på to forskellige distancer, udgør atletens samlede score i GRAND PRIX Serien. Ved det sidste stævne findes vinderne af de fire klasser, U20 Piger, U20 Drenge, Kvinder og Herrer.

HVEM ER T R A C K S   ?

TRACKS arrangeres frivilligt af Christian Jørn Hansen (t.v.) og Simon Jørn Hansen (t.h.).

Christian og Simon begyndte selv at løbe baneløb i 2013, og efter nogle år at have løbet til bl.a. TRACKS (det tidligere Baneturneringen) så gik der inden sæsonstarten i 2015 rygter om, at TRACKS ville lukke ned. Derfor tog Christian og Simon aktion, og overtog TRACKS. Siden da er stævneserien blevet udviklet med forskellige tiltag, heriblandt en tilføjelse af stævner i Jylland, en Grand Prix præmiepulje på ca. 30.000 kr. og bedre koordinering af løbere imellem forud for stævnerne, hvilket alt sammen er drevet af passionen for sporten.

Udover den permanente styregruppe bestående af Christian og Simon, så er en væsentlig del af TRACKS også arrangørklubberne. Arrangørklubberne står for at afholde stævnerne, og al indtjening til stævnerne går til den afholdende forening.

TRACKS er uafhængigt, og er ikke en del af et forbund.

X

обращение к пользователям