title

TRACKS UNITED bygges på TRACKS fundamentet, der er TRACKS stævnerne. Stævnerne er en væsentlig del af TRACKS og det er essensen af hvad TRACKS er.

TRACKS forsøger at skabe et fundament for at dansk baneløb kan blive bedre. En forudsætning for at dansk baneløb bliver bedre er, at løberne kommunikerer med hinanden og hjælper hinanden. Derfor er TRACKS UNITED skabt. Siden 2017 sæsonen har vi fra TRACKS forsøgt at forbinde løbere på tværs af klubber, og det er også lykkedes på sin vis. Nu skabes der mere struktur på det.

Vi har set ved gentagne lejligheder at der er ideelle muligheder for løbere for at løbe sammen og gå efter en bestemt tid sammen i et koordineret samarbejde. Det kræver bare at løberne taler sammen.

TRACKS UNITED er Facebookgrupper under TRACKS Facebooksiden, hvor man afhængigt af hvad man vil løbe af tider bliver en del af en eller flere passende grupper med andre løbere fra resten af landet. I grupperne koordineres hjælp, og vi fra TRACKS ser med og koordinerer med. Grupperne er relativt snævre og det er for at det bliver fokuserede grupper.

Man melder sig bare ind i de grupper man vil være en del af. Det er åbent for alle.

Grupperne er opdelt i 800m/1500m og 3000m/5000m, dvs. mellemdistance.

Så er der særlige grupper som vi har besluttet os for også gavner:

  • 800m kvinder 2.05-2.12
  • Transport – Jylland til Sjælland
  • Transport – Sjælland til Jylland
  • Forhindringsløb

Der er kun grupper op til et vist niveau, da der typisk er en del løbere at løbe sammen med for bredden hvorfor samme behov for koordinering ikke er der.

Disse grupper skal gerne skabe nogle TRACKS PROJECTS i sidste inde. TRACKS PROJECTS er projekter hvor man på forhånd ved, at der er en god gruppe løbere der går efter en bestemt tid. Det koordineres med Christian Jørn (cjh@tracksseries.com) at få et PROJECT oprettet. Så fremgår det her, og TRACKS laver lidt ekstra hype ud af det.

TRACKS PROJECTS

Se liste over planlagte PROJECTS. Tryk på de forskellige “tabs” her.

Et “PROJECT” er et koordineret forsøg på sammen at løbe mod nogle bestemte tider. Der er PROJECTS på alle niveauer. Det skal synliggøre individuelle projekter der bliver til fælles projekter, og dermed skaber synergieffekter.

Få jeres PROJECT oprettet ved at kontakte os via Facebook. Eller spørg i de dedikerede TRACKS UNITED grupper om nogle vil være med til et PROJECT.

AKTIVE PROJECTS

Tryk på tabs nedenfor og se de kommende PROJECTS.

Angivet i den rækkefølge det sker.

Mile sub4 / TRACKS T12 / 29. august / Holbæk

Et projekt for at samle eliten af eliten, og har været planlagt siden efteråret 2017. Bestemte betingelser for at deltage gør sig gældende. Læs mere her.

SE MERE OM STÆVNET HER
JOIN TRACKS UNITED GRUPPEN

TIDLIGERE PROJECTS

Tryk på tabs nedenfor og se de hændte PROJECTS.

Angivet i rækkefølge så det senest hændte er først.

3000m 8.00 / TRACKS T10 / 14. august / Viborg

Den danske elite på 3000m samledes og lykkedes med at hjælpe hinanden til nogle rigtig hurtige tider på 3000m i Viborg.

SE RESULTATER
JOIN TRACKS UNITED GRUPPEN
1500m 3.50 / TRACKS T9 / 7. august / Aarhus

Mathias Ohlsson fra Heleneholms IF og Andreas Lommer fra Odense Atletik fik pace af Mikael Johnsen fra AGF Atletik i forsøget på at løbe en hurtig 1500m.

SE RESULTATER
JOIN TRACKS UNITED GRUPPEN
5000m sub16 / TRACKS T9 / 7. august / Aarhus

Jens Søndergaard Jensen hjalp en gruppe mod 16.00 på 5000m.

SE RESULTATER
JOIN TRACKS UNITED GRUPPEN
5000m 14.55 / TRACKS T7 / 21. juni / Aarhus

Se resultater fra et sub15 forsøg her.

SE RESULTATER
JOIN TRACKS UNITED GRUPPEN
5000m 14.30 / TRACKS T7 / 21. juni / Aarhus

En 3-4 mands gruppe samlede et 14.30 tog, ført an af pacer, australske Bryce Anderson. Kontakten til Bryce Anderson var formidlet via Thijs Nijhuis. Bryce var på et ophold i Europe og ville gerne hjælpe.

SE RESULTATER
JOIN TRACKS UNITED GRUPPEN
5000m 14.55 / TRACKS T6 / 21. juni / Frederiksberg

Et historisk stort og koordineret sub15 feltet blev samlet på en dag der trods det samstemmende mål havde svære forhold med en markant vind. Flere løbere nåede dog målet.

SE RESULTATER
JOIN TRACKS UNITED GRUPPEN
1500m 3.55 / TRACKS T6 / 21. juni / Frederiksberg

Mihn Kyun Cho forsøgte at hjælpe Markus Kirk Kjeldsen fra SAK-77 i Silkeborg til at opnå kvalifikationskrav til international mesterskab senere på sæsonen på 1500m. Vinden gjorde forholdene svære på trods af det gode samarbejde.

SE RESULTATER
JOIN TRACKS UNITED GRUPPEN
2000mSC 6.09 / TRACKS T6 / 21. juni / Frederiksberg

Ole Hesselbjerg gjorde en god indsats med at pace Louis Cantby fra Sparta AM i forsøget på at opnå kvalifikationskrav til international mesterskab senere på sæsonen.

Dagen blev desværre ikke ramt denne dag i juni. Flot samarbejde og god vilje hos både Ole som pacer og Louis, der forsøgte at opnå krav.

SE RESULTATER
JOIN TRACKS UNITED GRUPPEN
3000mSC / TRACKS T6 / 21. juni / Frederiksberg

Foranlediget af initiativ fra arrangør, Esben Krogh Rasmussen fra FIF, blev der samlet og oprettet en Steeplechase til T6.

SE RESULTATER
JOIN TRACKS UNITED GRUPPEN
1500m 3.40 / TRACKS T5 / 12. juni / København

Ledt an af pacer, Ole Hesselbjerg, løb en god og historisk homogen gruppe sig mod gode tider på 1500m.

SE RESULTATER
JOIN TRACKS UNITED GRUPPEN
3000m 8.40-45 / TRACKS T5 / 12. juni / København

Man skulle seedes hurtigere end 8.48 for at komme med i A-heatet denne dag i København. Mange fik flotte resultater med hjem.

SE RESULTATER
JOIN TRACKS UNITED GRUPPEN
800m kvinder 2.06-08 / TRACKS T5 / 12. juni / København

Freja Wærness fra Aalborg og andre kvinder samledes for at løbe en hurtig 800m sammen. Der er et godt og lovende felt for kvinder på 800m i Danmark, der ser ud til at vokse år for år.

SE RESULTATER
JOIN TRACKS UNITED GRUPPEN
800m 1.55 / TRACKS T5 / 12. juni / København

I et forsøg på at kvalificere sig til U18 EM forsøge Elias Shifris fra Viborg AM sig at løbe hurtigt, ledt an af pacer, Jens Johnsen.

SE RESULTATER
JOIN TRACKS UNITED GRUPPEN
800m 2.08 / TRACKS T2 / 15. maj / Ballerup

Der blev oprettet ét enkelt 800m heat denne forårsdag i håbet om at Mia Helene Mørck kunne få en fin tid lokalt.

SE RESULTATER
JOIN TRACKS UNITED GRUPPEN
2000mSC 6.09 / TRACKS T3 / 28. maj / Skive

Jeppe Risvig fra den lokale arrangørklub forsøgte, med hjælp fra den habile, odenseanske pacer, Kasper Skov, at løbe sig til en VM U20 plads ved at klare kvalifikationskrav. TRACKS oprettede særegent et 2000mSC heat.

Jeppe opnåede tiden men pga. bomplaceringer kunne tiden desværre ikke godkendes. Jeppe klarede dog kravet til et senere stævne.

SE RESULTATER
JOIN TRACKS UNITED GRUPPEN
X