title

TRACKS UNITED bygges på TRACKS fundamentet, der er TRACKS stævnerne. Stævnerne er en væsentlig del af TRACKS og det er essensen af hvad TRACKS er.

TRACKS forsøger at skabe et fundament for at dansk baneløb kan blive bedre. En forudsætning for at dansk baneløb bliver bedre er, at løberne kommunikerer med hinanden og hjælper hinanden. Derfor er TRACKS UNITED skabt. Siden 2017 sæsonen har vi fra TRACKS forsøgt at forbinde løbere på tværs af klubber, og det er også lykkedes på sin vis. Nu skabes der mere struktur på det.

Vi har set ved gentagne lejligheder at der er ideelle muligheder for løbere for at løbe sammen og gå efter en bestemt tid sammen i et koordineret samarbejde. Det kræver bare at løberne taler sammen.

TRACKS UNITED er Facebookgrupper under TRACKS Facebooksiden, hvor man afhængigt af hvad man vil løbe af tider bliver en del af en eller flere passende grupper med andre løbere fra resten af landet. I grupperne koordineres hjælp, og vi fra TRACKS ser med og koordinerer med. Grupperne er relativt snævre og det er for at det bliver fokuserede grupper.

Man melder sig bare ind i de grupper man vil være en del af. Det er åbent for alle.

Grupperne er opdelt i 800m/1500m og 3000m/5000m, dvs. mellemdistance.

Så er der særlige grupper som vi har besluttet os for også gavner:

  • 800m kvinder 2.05-2.12
  • Transport – Jylland til Sjælland
  • Transport – Sjælland til Jylland
  • Forhindringsløb

Der er kun grupper op til et vist niveau, da der typisk er en del løbere at løbe sammen med for bredden hvorfor samme behov for koordinering ikke er der.

Disse grupper skal gerne skabe nogle TRACKS PROJECTS i sidste inde. TRACKS PROJECTS er projekter hvor man på forhånd ved, at der er en god gruppe løbere der går efter en bestemt tid. Det koordineres med Christian Jørn (cjh@tracksseries.com) at få et PROJECT oprettet. Så fremgår det her, og TRACKS laver lidt ekstra hype ud af det.

Der er oprettet nogle særlige TRACKS UNITED grupper efter bestemte behov.